Ons verhaal

Ons verhaal

OAMKB is een landelijk dekkend netwerk van financieel professionals die ieder in hun eigen regio administratieve diensten verlenen. Naast onze standaard formule van online financiële dienstverlening tegen betaalbare tarieven, is het juist die persoonlijke aanpak die het verschil maakt.

Omdat ik liever samen met mijn klanten werk, dan alleen voor mijn klanten administratieve werkzaamheden verricht, deel ik graag wat meer informatie over mijzelf en mijn achtergrond. Ik hoor ook graag jouw verhaal als ondernemer en als persoon, neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Opleidingen en werkervaring

Uiteindelijk toch op de plek die ik altijd al gewild heb, mag ik na jaren gewerkt te hebben als financieel adviseur, als kredietacceptant, nu jou als ondernemer ondersteunen en adviseren.

Opgeleid als bedrijfseconoom heb ik jarenlange ervaring op mogen doen met de kleine zzp-ondernemer, maar als senior kredietspecialist ook regelmatig te maken gehad met middelgrote ondernemingen. Hierdoor weet ik hoe een bank of geldverstrekker kijkt naar een onderneming en de levensvatbaarheid van deze onderneming.

 

Jou als ondernemer in je kracht zetten

Jouw administratie bijhouden, zorgen dat de jaarcijfers correct zijn en de aangiftes op tijd verzenden zijn belangrijke zaken die ik voor je verzorg. Omdat de administratie tot wel 70% geautomatiseerd kan worden houden we beiden tijd over. Tijd die ik graag besteed aan belangrijkere zaken: samen met jou ontdekken wat je sterkste punten zijn, zodat jij de specialist kunt zijn die er in je schuilt.

 

De Bijbel leert mij dat het niet goed is dat een mens alleen is. (Gen 2:18) God maakte een helper voor hem die bij hem past. Ik geloof dat je samen kunt overwinnen. Jij als ondernemer bent goed in het ondernemen. Ik ben goed in jouw cijfers. Door je te richten op de dingen waar jij goed in bent, kun je uiteindelijk meer verdienen en je meer onderscheiden in jouw vak. Laat mij dan jouw administratie doen en je af en toe bijsturen als ik iets bijzonders zie of goede tips en adviezen heb.  

 

Heel bewust kies ik ervoor om een adviseur te zijn vanuit mijn Christelijke identiteit. Effectief en betrouwbaar. Hiermee kan ik inhoud geven aan de bediening die aan mij gegeven is.

De Bijbel leert mij heel veel over een onderneming. Rabi Daniël Lapin weet het heel mooi te verwoorden: “earnings and profit are God’s way of rewarding us for forming relationships with others end serving them faithfully and effectively”. Meer dan 3500 teksten over geld. Ik geloof dat God ons wil helpen met hoe wij willen ondernemen.

 

Werken combineren met leven

Een goede timemanagement is belangrijk. Vaak is er zoveel werk dat je niet af krijgt binnen 40 uur per week. Door effectief met je tijd om te gaan, uit te besteden wat je te veel tijd kost en jouw onderneming als een professioneel bedrijf te zien, mag jij je gezin weer als eerste prioriteit zien. Ik help je deze inzichten te krijgen.

 

Nog steeds bereikbaar

Natuurlijk geldt voor mij ook dat ik mijn werkweek beperk tot 40 uur. Heb jij echter na werktijd toch een brandende vraag, stuur dan een appje. Daar zal ik ook buiten kantoortijden op reageren.